ÅPNINGSTIDER Torsdag – lørdag  09.00 – 18.00

Lastebilsjåfører; skap historie på veien!

Stig inn i førersetet og ta en spennende avstikker fra hverdagen din, for nå står Norges største transportmesse for tur! For deg, lastebilsjåføren, er Transport & Logistikk den ultimate pitstopp for inspirasjon, kunnskap og nysgjerrighet.

Bli med på årets happening, 28. – 30. september, der du vil oppdage de nyeste lastebilene, bransjetrendene, teknologiske fremskrittene, øvrige produkter og aktiviteter, samt alle de store mulighetene som ligger foran deg, som stolt lastebilsjåfør, i din egen bransje.

Med lastebilsjåføren i sentrum

For i førersetet til alle kraftfulle lastebiler finner vi nemlig lastebilsjåføren – selve ryggraden i Norges transportnettverk, og den viktigste brikken i et komplekst puslespill som holder landets hjul i gang. Lastebilsjåføren er helten som bringer varer til samfunnet vårt, og nå skal du og alle de tusener av lastebilsjåfører i landet, samles for å utforske de nyeste produktene, teknologiske fremskritt og erfaringer. Sammen vil dere sette retning for veien videre. Det hele skjer på NOVA Spektrum i Lillestrøm, 28. – 30. september.

Hva gjør Transport & Logistikk så bra? Her er 5 gode grunner til hvorfor du skal besøke messen:

1. Alle lastebilmerkene er på plass
Alle de åtte tungbilimportørene som er representert i det norske markedet kommer til Transport & Logistikk. I tillegg til Volvo, Scania, Mercedes, Man, Daf, Iveco, Renault og SISU, vil nærmere 240 utstillere være tilstede på den 38 000 kvadratmeter store messen. 

Les også: Alle tungbilimportørene er på plass >>

2. Opplev strøkne veteranlastebiler
Transporthistorisk Forening vil definitivt bidra til glede og underholdning, da medlemmene stiller ut 30-40 strøkne veteran-nyttekjøretøy.

3. Gratis seminarer (og gratis inngang!)
Transport & Logistikk byr på et imponerende program med gratis seminarer på standen til NLF. Her kan du oppdatere deg på de siste bransjetrendene, delta i diskusjoner om bærekraftig transport, og lære av eksperter som deler av sin innsikt. Og det beste av alt, det er gratis inngang til messen!

4. Den nyeste teknologien
Messen vil bugne av de nyeste innovasjonene innen transport og logistikk. Fra avanserte lastebilteknologier til smarte flåtestyringssystemer, og du vil kunne se, prøve og diskutere fremtidens verktøy og utstyr.

5. Sosialisering, mat & drikke og aktiviteter
Selvfølgelig vil det også være gode muligheter for å lade opp med deilig mat og drikke. Ta en pause fra messevandringen og møt andre bransjekollegaer. Del av egne erfaringer, knytt verdifulle forbindelser og lær av de beste i bransjen. Ta også med familien – her vil det være noe for både liten og stor!

Så, hva venter du på?

Gjør deg klar! Ta rattet og sett kursen mot Lillestrøm og NOVA Spektrum 28. – 30. september, fordi veien til fremtidens transport begynner her, med deg bak rattet. Vi gleder oss til å se deg!

Bli med på årets største og viktigste møteplass for bransjen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 30. september.