ÅPNINGSTIDER Torsdag – lørdag  09.00 – 18.00

Alle tungbilimportørene er på plass til bransjens viktigste møteplass 

Transport & Logistikk 2023: 

Alle de åtte tungbilimportørene som er representert i det norske markedet er nå på plass i forbindelse med bransjens største og viktigste møteplass for hele transport- og logistikksektoren. Til sammen vil om lag 200 utstillere være representert på Transport & Logistikk 2023.

En strålende fornøyd kundedirektør i NOVA Spektrum Trond Andersen kan nå slippe nyheten om at alle de åtte importørene Volvo, Scania, Mercedes, Man, Daf, Iveco, Renault og SISU blir tungt representert på Transport & Logistikk 2023. Arrangementet samler hele verdikjeden innen transport- og logistikksektoren i Lillestrøm 28. – 30. september, og er forventet å tiltrekke seg flere tusen besøkende.

Tungbilimportørene representerer en stor og viktig del av utstillingen i forbindelse med Transport & Logistikk, og vi er takknemlige for at alle nå har takket ja til å delta på høstens store møteplass. For aktørene innen sektoren er dette en perfekt arena å vise frem sine nyheter på, og å synliggjøre hele bredden av egen produktportefølje på området for lastebil og buss. I sum vil tungbilimportørene være representert med flere tusen kvadratmeter utstillingsflate på Transport & Logistikk 2023, sier Andersen. 

Trond Anderse, Nova Spektrum
Kundedirektør i NOVA Spektrum, Trond Andersen, gleder seg over at alle importørene er på plass på årets største møteplass for transportbransjen.

Årets viktigste møteplass

Andersen forteller at Transport & Logistikk er et viktig førstevalg for tungbilimportørene ettersom arrangementet gjør det mulig å møte hele bransjen samtidig, og således representerer en svært effektiv salgs- og markedsføringskanal. I tillegg er arrangementet også en viktig arena for dialog og relasjonsbygging på tvers av en stor næring bestående av mange ulike aktører spredt utover hele landet:  

For mange innen transport- og logistikksektoren representerer Transport & Logistikk årets viktigste møteplass. Det er her man møter alle aktørene i bransjen ansikt til ansikt, og det er her man etablerer nye kontakter med andre som kan være med på å utvikle egen virksomhet videre basert på et felles ønske om å beholde en sterk og robust næring. For mange utstillere er møtene og kontaktene fra Transport & Logistikk med på å påvirke omsetningsgrunnlaget resten av året, sier Andersen. 

Andersen peker på at de faglige og sosiale sidene av arrangementet går hånd i hånd, og at arrangementet både omfatter en stor utstilling innendørs, og en to-dagers fagkonferanse der de viktigste utfordringene til en samlet verdikjede innen transport- og logistikksektoren står på dagsorden. Hele arealet til NOVA Spektrum vil bli tatt i bruk for å skape gode besøks- utstilleropplevelser i forbindelse med Transport & Logistikk 2023. 

– Vi gleder oss

Vidar Lorentzen i Bertel O. Steen Lastebil og Buss representerer en av tungbilimportørene som gleder seg til Transport & Logistikk 2023. Lorentzen har allerede planene klare for årets arrangement: 

Vi ser frem til å møte våre nåværende og fremtidige kunder på Transport & Logistikk, og vil bruke hele bransjens møteplass til å vise frem et bredt produktspekter fra Mercedes Benz og FUSO med både diesel og elektriske lastebiler. I tillegg tar vi med produkter fra buss, forteller en engasjert Lorentzen. 


Lorentzen mener arrangementet er en ypperlig arena for å vise frem produktnyheter på: 

Vidar Lorentzen i Bertel O. Steen Lastebil og Buss gleder seg og har planene klare for årets arrangement.

Vi vil bruke Transport & Logistikk for å vise frem vår helt nye generasjon FUSO eCanter som har hele 200 kilometer rekkevidde, og som kommer i hele 42 varianter og med 3 batteristørrelser. Lanseringen er i sommer, så da passer det perfekt med et arrangement tidlig i høst der vi også kan vise frem nyheten og oppnå den viktige to-veisdialogen med kundegruppene vi henvender oss til og ønsker å ha en tett relasjon til, sier Lorentzen.

John Lauvstad i Norsk Scania mener bransjen står overfor den største omstillingen noen gang i forlengelsen av det grønne skiftet, og er tydelig på at dette vil prege selskapets utstilling i forbindelse med Transport & Logistikk høsten 2023: 

John Lauvstad i Norsk Scania ser frem til å spre kunnskap om den teknologiske utviklingen og løsninger for å redusere klimabelastningen.

Gjennom mer enn 100 år har transportbransjen vist stor evne og vilje til omstilling. Nå står bransjen overfor store endringer i møte med målet om å redusere klimabelastningen ved å fase ut fossilt drivstoff. Vi ser frem til å bruke Transport & Logistikk for å vise frem våre løsninger for å nå dette målet, og gleder oss til å spre kunnskap om den teknologiske utviklingen og løsningene som springer ut av dette, sier Lauvstad.

200 utstillere har allerede takket ja

Trond Andersen forteller at nærmere 200 utstillere allerede har takket ja til å delta på Transport & Logistikk, og at de nå er i ferd med å fylle opp det gjenværende utstillingsarealet som fortsatt er tilgjengelig:

Vi opplever at interessen for å delta på Transport & Logistikk 2023 er stor, og at bredden av utstillere gjør at dette blir et arrangement som er svært aktuelt for alle som har sitt virke innen den samlede verdikjeden for transport og logistikk. Nå som også tungbilimportørene er på plass er vi et stort steg videre i arbeidet med å gjøre årets møteplass komplett, avslutter Andersen. 

Fakta:
Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum 28-30.september 2023. Arrangementet gjennomføres med Norges Lastebileier-Forbund, Norsk Industri, Logistikkforeningen, NHO Logistikk & Transport og Norske Havner som arrangør. Transport & Logistikk er en sammenslåing av NLFs Transportmesse og NHO/Norsk Industris konferanse Transport og Logistikk. 

Bli med på årets største og viktigste møteplass for bransjen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 30. september.