ÅPNINGSTIDER Torsdag – lørdag  09.00 – 18.00

Følg drømmen – ikke strømmen!

Følg drømmen ikke strømmen

ENDELIG er det Transport & Logistikk sin tur. Den 28. – 30. september er det den store transportmessen i Lillestrøm som er finalestoppet til ungdomsturneen «Følg drømmen – ikke strømmen»! 

Vil rekruttere tusenvis av ungdommer

Den landsdekkende turnéen «Følg drømmen ikke strømmen» arrangeres av SOTIN (Samarbeidsforum for opplæringsvirksomheter innen Transport og Logistikkfagene i Norge), Norges Lastebileier-Forbund og NHO Transport.

Målet med turneen er å informere ungdom og arbeidssøkende om spennende jobbmuligheter i transportbransjen. De fins det mange av – NLF tipper nemlig at bransjen må rekruttere opp mot 2000 nye sjåfører hvert år frem til 2030! 

Les mer om kampanjen her >>

Tut og kjør fra nord til sør

Følg drømmen ikke strømmen-turneen startet 30 august. Den består av én buss og to lastebiler, og i løpet av fire uker har ekvipasjen stoppet 40 steder fra nord til sør i hele Norge og møtt 7000-8000 ungdommer.

Kanskje du selv vil vite mer om hvordan man gjør karriere i transportbransjen? Eller, kanskje du kjenner noen som drømmer om å bli yrkessjåfør? Da bør du holde av torsdag til lørdag neste uke – det er allerede bekreftet at over 1000 ungdommer kommer til Nova Spektrum på Lillestrøm 28.-30. september for å møte SOTIN, NLF og NHO Transport.

Les også: Velkommen til Transport & Logistikk 2023 >>

Bli med på årets største og viktigste møteplass for bransjen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 30. september.