ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Transport & Logistikk – en unik arena

Transport & Logistikk er en faglig tung konferanse innen transport- og logistikksegmentet. Viktige tema, imponerende innledere og mye informativt påfyll. Et kanskje like viktig aspekt er at det også er en sosial konferanse hvor du treffer hyggelige og inkluderende bransjekollegaer.

Transport & Logistikk er faktisk en gedigen mingleplass, med rom for å ta en kaffe med gamle bekjente, treffe nye kontakter, møte fremtidens bransjefolk (studentene) samt bli inspirert av ny teknologi og smarte løsninger i utstillingen. På toppen av det hele blir det god mat, god underholdning og vi lover høy stemning.

Les også: Velkommen til Transport & Logistikk

– Vi er stolte over å være medeiere i denne konferansen, sier adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli. Det er en “gammel” konferanse, som de siste årene har samlet opp mot 800 mennesker fra vår bransje-verden. Vi i arrangementsgruppen jobber alltid med det mål om at i år skal bli enda bedre enn i fjor, et mål vi håper å kunne si at vi har nådd når årets konferanse er over.

– Vi gleder oss til å møte representanter fra medlemsbedriftene, deres kunder, vareeiere, myndigheter og andre aktører. Ved å være sammen på et sted over tid, får man mulighet til å treffes på en annen måte enn i den hektiske hverdagen hvor man møtes ” i døra, på vei til eller fra noe”. Jeg håper vi ses, avslutter Kjensli.

Gå ikke glipp av den viktigste konferansen for næringen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 29. september.