ÅPNINGSTIDER Torsdag – lørdag  09.00 – 18.00

Bransjens største faglige møteplass

Det er med stor glede vi inviterer til Transport & Logistikk som arrangeres på NOVA Spektrum i Lillestrøm den 28.-30. september.  

Transport & Logistikk er en sammenslåing av NLFs Transportmesse og NHO/Norsk Industris konferanse Transport og Logistikk. Dette blir andre gang organisasjonene går sammen om dette arrangementet. Målsetningen er å skape økt oppmerksomhet rundt dagens og fremtidens transport og logistikknæring. I 2019 var det 237 utstillere og 15.482 besøkende på arrangementet, og ambisjonen er å få like mange eller aller helst flere besøkende denne gang. 

Les også: Hvorfor bli utstiller på Transport & Logistikk

Transportmessen 2019
I 2019 var det 237 utstillere på plass både ute og inne under Transport & Logistikk på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

En arena for dialog

– Transport & Logistikk er en viktig arena for hele næringen. Vi opplever nå et sterkt fokus på temaer som digitalisering, oppbygging av en lade- og fylleinfrastruktur for tungtransporten, trafikksikkerhet og like konkurransevilkår. Dette vil være noe av det vi vil ta opp på neste års konferanse. Innspill og dialog vil alltid være viktig for oss, sier Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport.

Lover et fantastisk konferanseprogram

Transport & Logistikk skal fortsatt ha søkelys på tema som rekruttering, miljø, sikkerhet, kompetanse og produktnyheter. Ved å slå oss sammen vil vi ha et stort arrangement som vil gå mer i dybden og favne om enda flere tema – og ikke minst altså være en gigantisk arena for alle som har interesse for hva som rører seg innen transport- og logistikknæringen i Norge. 

– I september 2023 vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, forteller Jo Eirik Frøise, som også vil være prosjektleder for konferansen Transport & Logistikk.

Jo Eirik Frøise, Transport & Logistikk
Jo Eirik Frøise, prosjektleder for konferansen “Transport & Logistikk” mener det vil bli rift om de 1000 plassene på konferansen.

Meld deg på som utstiller

Viktig å vise frem næringen

Norges Lastebileier-Forbund har arrangert utstilling siden tidlig på 1980 tallet og forteller at de er svært glade for at de for andre gang på rad har med NHO og Norsk Industri til et felles arrangement. 

– Slike messer spiller en viktig rolle for å vise oss frem som den svært varierte næringen vi er. Vi kan tilby variert arbeid til tusenvis av personer og kan garantere de som velger en yrkeskarriere i transportnæringen et sikkert og godt levebrød. Samtidig er messen en viktig møteplass for våre bedriftsledere og ulike leverandører, noe som sammen med et godt og variert konferanseprogram bidrar til å gjøre norsk transportnæring bedre, sier Geir A. Mo, administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund.

Geir A. Mo, transportmessen
Geir A. Mo, administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund.

Salget er allerede i gang

Salget av stands er allerede i gang. NOVA Spektrum er svært glad for å få være vertskap til den store og flotte messen og konferansen Transport & Logistikk. 

– Sammen med arrangørene vil vi i løpet av noen korte måneder selge ut utstillingen, forteller Trond Andersen, kundedirektør hos NOVA Spektrum. 

Trond Anderse, Nova Spektrum
Kundedirektør hos NOVA Spektrum, Trond Andersen, håper på å selge ut utstillingen i løpet av få måneder.

Arrangørene bak konferansen er: Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport, Norske Havner, Logistikkforeningen, Norges Lastebileier-Forbund og NOVA Spektrum.

Meld deg på som utstiller

Dag Edvartsen er vår salgssjef og har jobbet for NOVA Spektrum siden 2021.

Han har 10 års erfaring fra blant annet logistikkbransjen og har en genuin interesse for transport- og logistikkfaget.

Ønsker du å bli utstiller?

Ta gjerne kontakt med meg.