ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Stor utstilling og den beste konferansen

Ambisjonene er høye når Transport & Logistikk den 28. og 29. september 2023 setter i gang høstens beste eventyr på Nova Spektrum på Lillestrøm. Vi som arrangører lover at dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen og messen vi har gjennomført.

Konferansen er i år 65 år gammel, og er en av de eldste konferansene som fremdeles årlig gjennomfører sine konferanser. Noe av suksessen er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene, lunsjen og messen er vevet inn i hverandre.

Den viktigste møteplassen for transport- og logistikknæringen

Konferansen har definitivt markert seg som den viktigste møteplassen for transport- og logistikknæringen. Flere av landets mest innflytelsesrike næringslivsledere og politikere stiller nok en gang på Transport & Logistikk.

Både statsråden, statssekretærer og transportkomiteen har allerede varselet sin ankomst, noe som viser at konferansen er en viktig arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering.

– Med rulleringen av Nasjonal transportplan som bakteppe, er vi overbevist om at dette blir en arena for mange gode faglige innspill, sier Jo Eirik Frøise i Norsk Industri, som også er ansvarlig for konferansen.

– Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser som dette er stedet hvor du har mulighet til å pleie gamle og treffe nye. For å skape en mer løssluppen atmosfære på en konferanse med høyaktuelle faglige temaer.

Festmiddag med underholdning

Som tradisjonen tro skal vi selvfølgelig også ha festmiddag, torsdag den 28. september, med underholdning av høy kvalitet.

– Et godt faglig og politisk program i kombinasjon med god mat, godt drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter Jo Eirik Frøise.

Har du spørsmål vedrørende konferansen? Ta kontakt!

Jo Eirik Frøise
+47 92 60 85 37
[email protected]

Gå ikke glipp av den viktigste konferansen for næringen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 29. september.