ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Skaff deg nødvendig faglig påfyll på messen

Er du en messedeltaker på årets Transport & Logistikk 2023, bør du også melde deg på årets konferanse. Årets faglige konferanse vil bli et fantastisk arrangement hvor alle med interesse for transport, logistikk og samferdsel bør være til stede. Programmet er nå klart, forteller Jo Eirik Frøise, som er prosjektleder for Transport & Logistikk 2023-konferansen.

Mens utstillingen varer i tre dager, fra torsdag 28. september til lørdag 30. september, vil det kun være konferanse på torsdag og fredag. Totalt er det rundt 80 foredragsholdere på programmet i løpet av konferansens to dager. De viktigste temaene vil være bærekraft, innovasjon, bemanning og samferdselspolitikk.

Mye interessant for alle som jobber med transport og logistikk

Det er mange høydepunkter vi kunne fremheve fra årets program. Sesjonene inkluderer Landtransportprogrammet, Grønt Skipsfartprogram og Grønt Luftfartsprogram, som alle er spennende. Trolig er dette første gang de tre grønne programmene møtes under ett arrangement.

Videre kan vi nevne at en rekke vareeiere vil dele sin kunnskap og innsikt. I tillegg til de nevnte foredragene fra Elkjøp og Celsa Nordic, vil store transportkjøpere som Rema, Kongsberg Defence & Aerospace, Asko og Glamox også delta.

En bransje som trenger kompetanse og rekruttering

Et siste punkt vi ønsker å fremheve er behovet for både arbeidskraft og kompetanse i bransjen. Rekrutteringen på alle nivåer i logistikken står under press, og vi må vurdere hvordan dagens norske utdanningspolitikk tilpasses behovet for fagopplæring. Her vil du møte bransjeaktører som Schenker-toppen Kirsten Steenberg, representanter fra Norges Lastebileier-Forbund, NHO Logistikk og Transport ved Are Kjensli, og Trond Helge Hendriksen, styreleder i Sotin.

Miljø og bærekraft vil være gjennomgående tema, spesielt i sesjonen “Miljø og bærekraft inn i fremtiden”. Her vil vi få høre daglig leder i Zero, Sigrun Gjerløw Aasland, bærekraftsjef i Celsa Nordic, Susanne Nævermo-Sand, bærekraftssjef i Elkjøp, Camilla S. Gramstad, og konserndirektør i Posten, Silje Skogstad. Dette er en grønn sesjon som de fleste bør få med seg.

Bransjemiddag med underholdning

På Transport & Logistikk 2023 vil det også være en bransjemiddag den 28. september, hvor det fortsatt er ledige plasser. I tillegg vil vi fra kl. 17 samme dag invitere alle besøkende, utstillere og konferansedeltakere til et spennende og underholdende innlegg fra Nils & Ronny, kjent fra TV. De vil dele sine opplevelser langs veier over hele verden. Sesjonen med Nils og Ronny er et gratis seminar for alle.

Gå ikke glipp av den viktigste konferansen for næringen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 29. september.