ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Samferdselsministeren åpner Transport & Logistikk 2023

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård er nr. 34 i rekken av statsråder som besøker konferansens i løpet av de 65 år siden konferansen så dagens lys i 1958.

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård har allerede blitt en god venn av Transport & Logistikk konferansen. Når Nygård tiltrådde som statsråd i 2021 var Transport & Logistikk konferansen den første konferansen han deltok på, bare timer etter han tiltrådde.

Arrangørene bak Transport & Logistikk er svært glad for at statsråden tar seg tid til å besøke årets konferanse og ser frem til et spennende foredrag om hvor regjeringen vil ta sektoren fremover.

– Konferansen vår har blitt en møteplass hvor både politikere og næringsliv møtes for å utveksle synspunkt på hvor skoen trykker. Møtet mellom politisk ledelse og våre konferansedeltagere er noe som våre næringslivsledere setter stor pris på, sier prosjektleder for konferansen Jo Eirik Frøise

Gå ikke glipp av den viktigste konferansen for næringen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 29. september.