ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Nyhet: Spennende åpning av årets konferanse!

Når det nærmer seg vår og sommer begynner vi å snakke om høstens vakreste eventyr for transport- og logistikkbransjen i Norge, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise. Ambisjonene er høye i år også når Transport & Logistikk 2023 går av stabelen 28. og 29. september på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Ønsker å samle nærmere 900 deltagere

 – Dette høres ut som en velbrukt klisje, men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført. Vi har nå fått bekreftet at alle lederne av deltagende organisasjoner stiller opp og vil belyse de utfordringene som transportnæringen står overfor. Vi kan helt klart kalle dette en transport og logistikk-toppmøte fra noen av de viktigste aktørene som er med å påvirke rammevilkårene til bransjen, sier Frøise.

Mulighet for å knytte nye kontakter

På åpningen den 28. september får konferansen besøk av administrerende direktørene Are Kjensli i NHO Logistikk og Transport og Stein Lier-Hansen i Norsk Industri, sammen med samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

– Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser er ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie gode kontakter eller skape nye. I år vil vi også ha med tradisjonelt treretters festmiddag og lokal underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll. God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert prosjektleder.

Gå ikke glipp av den viktigste konferansen for næringen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 29. september.