ÅPNINGSTIDER Torsdag – lørdag  09.00 – 18.00

Møt fremtidens arbeidsgivere innen transport, logistikk og kjøretøy

Opplæringskontorer og lærebedrifter, som har transport-, logistikk- og bilfag i Norge, ønsker å invitere alle elever og lærere i 10. klasse og videregående skole velkommen til å besøke Transport & Logistikk 28. – 30. september på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Produsenter av lastebiler og busser, transportører, transportkjøpere, påbyggere, utstyrsleverandører og øvrige leverandører til transport- og logistikknæringen stiller ut sine produkter og tjenester på årets største bransjehappening. Her kan også elevene få mulighet til å møte og prate med de ulike offentlige etatene.

Elektrifisering og nye verktøy

Bilene blir mer og mer digitale med tanke på elektrifiseringen av person- og tungtransporten, dette vil føre til at fremtidens sjåfør vil få en ny arbeidshverdag. Datamaskiner blir et stadig viktigere verktøy for lærlinger, mekanikere og teknikere. På messen vil dere få muligheten til å møte bransjen bak og lære mer om fremtidens jobbmuligheter.

Legg årets klassetur til NOVA Spektrum i Lillestrøm!

Opplæringskontorene, sammen med bransjen og etatene, har et Utdanningstorg på messen som vil vise mulighetene innen fagene. På Utdanningstorget kan ungdommene lære om hvordan Transport- og Logistikk holder samfunnet sammen og hva som er viktig å tenke på i fremtiden. Her vil det være noe for enhver smak, om det skulle være for ungdom som ønsker en fagutdanning eller om høyere utdanning er drømmen.

Utdanningsdagene 28. og 29. september

Til messen inviterer vi alle elever og lærlinger fra 10. klasse på ungdomsskolen til Vg2 på videregående. Vi vil tilby et skreddersydd program for elever som alt har valgt en retning innen transport-, logistikk,- og bilfag, samt for de som ikke enda helt vet hvilke retning de ønsker å gå. Det vil bli mulighet til å kjøre simulator, trene på å legge på kjetting med kvalifiseringer til NM, samt et tett faglig program rundt sikkerhet ved ferdsel på vei, og/eller lastsikring av gods for transport.

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med:

Norges Lastebileier-Forbund
Christopher Sternefalk
[email protected] / 413 65 763

Bli med på årets største og viktigste møteplass for bransjen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 30. september.