ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Logistikkstudentene klare for ny konferanse

Den årlige Transport & Logistikk konferansen nærmer seg med stormskritt, og har blitt en tradisjon også hos logistikkstudentene ved Høgskolen i Molde. Konferansen er med på å skape et bindeledd mellom studentene og næringslivet. 

Skrevet av: Studenter på Høgskulen i Volda 

Logistikkforum arrangerer en linjekveld for studentene hvert år i forkant av konferansen, i år med over 60 deltakere. Ved årets arrangement fikk studentene bedriftsbesøk av både Hennig Olsen, Asko, Equinor og K2. Hovedtemaene for prestasjonene var bærekraft, innovasjon og samferdsel, som også er sentrale for årets konferanse.

 – Dette er med på å skape forventinger rundt turen til Transport og Logistikk konferansen, sier Ole-André Hegglund, lederen av Logistikkforum.

Ole-André Hegglund, leder for Logistikkforum i Molde. Foto: Erling Frøland Kristiansen 

På linjekvelden delte Logistikkforum ut gratisbilletter til to heldige vinnere. Stine Fjær vant fra loddtrekning, mens den andre billetten ble fordelt til vinneren av Kahoot-konkurransen på slutten av kvelden om bedriftsforedragene. 

Kahoot-konkurranse for å vinne billetter til konferansen. Foto: Anna Emilie Hovdenakk Eriksen 

Stine Fjær, førsteårsstudent på Logistikkstudiet ved Høgskolen i Molde. Foto: Erling Frøland Kristiansen 

– Jeg gleder meg til å bedre kjent innenfor feltet til logistikk, sier Fjær, som vant gratisbilletten. I tillegg til billettvinnerne, reiser over 50 logistikkstudenter ned til Lillestrøm for konferansen.

Gå ikke glipp av den viktigste konferansen for næringen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 29. september.