ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Kai Just Olsen vant Moderne Transport-prisen

CEO i Asko Maritim, Kai Just Olsen, mottok Moderne Transport-prisen 2023

For 55 gang ble Moderne Transport-prisen delt ut. Kai Just Olsen fikk prisen under festmiddagen på Transport & Logistikk i Lillestrøm. Helt siden 1969 har prisen blitt delt til den eller de som i stor grad har utmerket seg innenfor fagfeltet transport og logistikk. 

– Vi jobber med bærekraft, og vi ligger i front, sier Just Olsen. 

En bærebjelke

Kai Just Olsen har lang erfaring innenfor logistikk og har vært i Asko-systemet de siste 16 årene. Siden 2020 har Just Olsen ledet Askos autonome og grønne satsing på sjøtransport. Med sjødronene MS Therese og MS Marit som ble sjøsatt i fjor er skipene i gang med å bli en bærebjelke i Askos helelektriske forsyningskjede i Oslofjorden. Asko maritim har et mål om å bli helt klimanøytrale. 

Juryen begrunner Just Olsens som en fremoverlent logistikk redaktør med en stor gjennomføringsevne og stå-på-vilje som er med på å bære frem et unikt prosjekt i internasjonal sammenheng. 

Juryen bestod av Eirill Bø, Dosent Handelshøyskolen BI, Renate Brynhildsen, hovedstyreleder Logistikkforeningen, Glenn Lund, redaktør Logistikk Inside, fjorårsvinner Odd Hannestad (Ahlsell). Moderne Transport redaktør Øyvind Ludt fungerte som juryens sekretær. 

Vinneren mottar 15.000 kr, et innrammet diplom og ikke minst heder og ære!

Bli med på årets største og viktigste møteplass for bransjen!

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm 28. – 30. september.